T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ORDU / AKKUŞ - Damyeri Ortaokulu

Damyeri Ortaokulu

Telefon
0452 617 81 56 / 0539 480 6588
Belgegeçer
0
WEB
https://akkusdamyeriortaokulu.meb.k12.tr
Adres
DAMYERİ MAH. MERKEZ SK. NO 1 AKKUŞ / ORDU
Vizyon
Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektir. BAŞARIYI, AYDINLIĞI KENDİMİZE ŞAFAK KADAR YAKIN BİLİP;CEHALETİ, MİSKİNLİĞİ YILDIZLAR KADAR UZAK TUTMAK
Misyon
Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır. Okulun sosyo-kültürel ve ekonomik yapısı dikkate alınarak eğitim ve öğretim programını en etkili ve verimli bir şekilde uygulamak. Demokratik, insan haklarına saygılı hoşgörülü benliğine ve milletine bağlı Atatürk İlke ve İnkılaplarının savunucusu bireyler yetiştirmek
Başarılar
2014-2015 Eğitim-Öğretim dönemi sonunda 1 adet Fen Lisesini kazanan öğrencimiz mevcuttur.diğer öğrencilerimizi ise çeşitli Anadolu Liselerine yerleştirdik.
Öğretmen :7
Öğrenci :73
Derslik :5
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2050
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
Saatler
08.40-15.10
Isınma
KALORİFER
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Ulaşım köy minibüsleri ve özel taksilerle sağlanmaktadır. Öğretmen servisi yoktur.
Servis Bilgisi
Okulumuz taşıma merkezi bir okuldur. 10 adet okul servisi bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
AKKUŞ MERKEZDEN 17 KM UZAKLIKTA, KUMRU MERKEZDEN 20 KM UZAKLIKTADIR. DAMYERİ KÖYÜ MERKZ MEVKKİİNDE BULUNAN DÜZ BİR ARAZİ ÜZERİNDE BULUNMAKTADIR. OKULUMUZ 2010 YILINDA YAPILMIŞTIR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine 97 km olup, ilçe ile uzaklığı 17 km dir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında sınıflar arası Futbol Turnuvası düzenlenmiştir. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okullar arası yapılan Voleybol Turnuvasında okulumuz 1. olmuştur.
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır