ORDU / AKKUŞ - Damyeri Ortaokulu

Damyeri Ortaokulu

Damyeri Mahallesi Akkuş / ORDU
Vizyon
Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
2014-2015 Eğitim-Öğretim dönemi sonunda 1 adet Fen Lisesini kazanan öğrencimiz mevcuttur.diğer öğrencilerimizi ise çeşitli Anadolu Liselerine yerleştirdik.
Derslik :5<
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
08.40-15.10
KALORİFER
ADSL (1 Mbit)
İNGİLİZCE
Pansiyon Bilgileri
0 - Yoktur.
Ulaşım köy minibüsleri ve özel taksilerle sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
AKKUŞ MERKEZDEN 17 KM UZAKLIKTA, KUMRU MERKEZDEN 25 KM UZAKLIKTADIR. DAMYERİ KÖYÜ MERKZ MEVKKİİNDE BULUNAN DÜZ BİR ARAZİ ÜZERİNDE BULUNMAKTADIR. OKULUMUZ 2010 YILINDA YAPILMIŞTIR.
İl merkezine 97 km olup, ilçe ile uzaklığı 17 km dir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu